Komputer Buat Duit

Rahsia Komputer Buat Duit Pasif Untuk Anda

Kaedah Pembayaran e-Book

Anda boleh melakukan pembayaran dengan menggunakan pelbagai kaedah mudah untuk mendapatkan "Rahsia Orang Gila Cetak Duit Pakai Komputer Usang" dengan segera. Sila ikut arahan seterusnya secara terperinci supaya tiada kelewatan anda menerima "Rahsia Orang Gila Cetak Duit Pakai Komputer Usang".


Pembayaran Melalui Kad Kredit Atau PayPal

Sila klik di bawah untuk dibawa terus melakukan pembayaran dengan kad kredit. Anda akan di bawa ke laman sesawang Paypal untuk meneruskan pembayaran. Tiada pengesahan diperlukan selepas anda membuat pembayaran. Anda akan menerima "Rahsia Orang Gila Cetak Duit Pakai Komputer Usang" selepas ini. Walau pun jam 2 atau 3 pagi. Kebanyakan orang sedang nenyak tidur pada waktu ini tapi e-book ini akan terus kepada anda dengan serta merta.

Jika anda ada kemudahan kad kredit, gunakannya sekarang juga.


Pembayaran Melalui Kaunter Bank

 

Langkah 1: Deposit RM29  Ke Akaun Public Bank Atau CIMB Bank

Anda boleh melakukan pembayaran dengan pergi ke mana-mana cawangan  Public Bank atau CIMB Bank sekarang dan melakukan pembayaran sebanyak RM29 sahaja ke dalam akaun bank seperti tertera di bawah. Anda boleh lakukan sama ada pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM), pemindahan wang melalui mesin ATM, atau deposit tunai di kaunter bank.

 Nama                Soidi bin Gompongon  No. Akaun Bank
 Nama Bank 1
 Public Bank
 4111663905
 Nama Bank 2
 CIMB Bank
1002-0108114-52-9

Bagi pemegang akaun bank selain dari Public Bank dan CIMB Bank, anda boleh lakukan pemindahan GIRO/bank transfer ke akaun Public Bank dan CIMB Bank saya di atas.

Langkah 2: Melakukan Pengesahan Pembayaran

Setelah membuat pembayaran. Anda perlulah membuat pengesahan pembayaran dengan menghantar maklumat pembayaran menggunakan borang pengesahan dibawah.

PENTING:
Anda perlu menghantar email pengesahan sebaik sahaja anda memasukkan wang ke dalam akaun Public Bank dan CIMB Bank saya supaya saya mengetahui anda telah melakukan pembayaran. Kelewatan berbuat demikian akan mengakibatkan kelewatan menerima "Rahsia Orang Gila Cetak Duit Pakai Komputer Usang".

Langkah 3: Miliki "Rahsia Orang Gila cetak Duit Pakai Komputer Usang"

Saya akan menyemak butiran pengesahan anda dalam masa 1 hingga 36 jam selepas pembayaran anda. Jika ternyata butiran bayaran anda adalah tepat dan betul, maka saya akan mengirimkan "Rahsia Orang Gila Cetak Duit Pakai Komputer Usang" anda melalui alamat e-mail yang anda telah daftarkan bersama saya.
 
Sebarang pertanyaan, bolehlah e-mail terus saya di: komputerbuatduit@gmail.com


Pembayaran Melalui Pos Malaysia

 

Langkah 1: Hantarkan Bayaran Melalui Pos

Sila hantar wang pos/kiriman wang pos bernilai RM29.00 atas nama Soidi bin Gompongon ke alamat berikut:

 PRIMASTRATEGY
Smart Online & Offline Marketing
Lot A-15, Taman Sinaran
Jalan Hospital-Takis
89600 Papar
SABAH

Nota: Jangan hantar wang tunai. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas kehilangan disebabkan kecuaian pengiriman.

Langkah 2: Melakukan Pengesahan Pembayaran

Setelah membuat pembayaran. Anda perlulah membuat pengesahan pembayaran dengan mengisi borang pengesahan yang disediakan di bawah.

PENTING: Anda perlu mengisi borang ini sebaik sahaja anda menghantarkan bayaran anda kepada saya. Kelewatan mengisi borang akan mengakibatkan kelewatan menerima "Rahsia Orang Gila Cetak Duit Pakai Komputer Usang".

Pastikan e-mail yang anda lengkapkan di dalam borang pengesahan adalah tepat kerana "Rahsia Orang Gila Cetak Duit Pakai Komputer Usang" akan di hantar ke alamat tersebut.

Pengesahan Pembayaran Di Bawah

Langkah 3:
Memiliki Produk

Saya akan menghantar e-mail dengan maklumat
"Rahsia Orang Gila cetak Duit Pakai Komputer Usang" milik anda sebaik sahaja saya tunaikan kiriman anda di atas. Jika ternyata butiran bayaran anda adalah tepat dan betul, maka saya akan mengirimkan produk anda melalui alamat e-mail yang anda telah daftarkan bersama saya dengan serta-merta.


Borang Pengesahan

PENTING: Borang ini hanya untuk bayaran melalui Public Bank, CIMB Bank, Interbank dan Pos sahaja. Sila penuhkan borang ini dengan butiran yang betul. Borang yang TIDAK dilengkapkan dengan BETUL, TIDAK AKAN DILAYAN dan AKAN DIPADAMKAN dari sistem saya.

Sila lengkapkan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

Pengesahan pembayaran "Rahsia Orang Gila Cetak Duit Pakai Komputer Usang"
[Lengkapkan semua data yang bertanda (*). Privasi anda keutamaan kami. Data anda selamat bersama kami].
1. Nama Penuh Anda: *
2. Alamat Email Anda:: *
3. Alamat Penuh Anda:
4. No. Telefon Anda:
5. Bank Pembayaran: *
6. Bukti Pembayaran (Sila nyatakan jumlah, tarikh, masa dan rujukan (jika ada)). *
 


©2013, komputerbuatduit.webs.com. All rights reserved.
Any unauthorized duplication of this website is strictly prohibited. Violators will be prosecuted.
Copyright